Oare tipu care s-a gandit la asta ce culori poarta ?

Postat in January 10th, 2008 in Capra vecinului de catre Victor

Tocmai am citit un articol care dupa nume ar trebui sa ne ajute in viata sociala probabil .. enorm . Cu numele de ” Culorile tinutei reflecta nivelul IQ-ului ” tre sa recunosc ca imi era imposibil sa nu deschid mail-ul respectiv si sa ma pot lauda maine la toti cunoscutii ca eu stiu cat de inteligenta e orice persoana din luma dupa o singura privire aruncat asupra lor.

Ma asteptam sa aflu ca de exemplu daca sunt imbracat in albul purtat de savantii in fizica si chimie sau de medici inseamna ca sunt inteligent , sau daca port albastrul inchis sau deschis (depinde de tara) de pe uniforma politistilor inseamna ca sunt cum se spune cu 4 clase? Macar atat vroiam sa stiu dupa un titlu asa promitator dar in schimb am primit doar o lectie de desen , asa ca maine ma voi lauda ca stiu care sunt culorile primare , secundare etc.

Va dau un sfat , cand va imbracati alegeti cu grija hainele , sa nu fie prea multe culori diferite ca altfel nu va mai poate “citi” lumea.

O ultima curiozitate am , ce culori porti ?

3 Raspunsuri la 'Oare tipu care s-a gandit la asta ce culori poarta ?'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Oare tipu care s-a gandit la asta ce culori poarta ?'.

  1. Nepriceputa spune,

    on January 10th, 2008 at 10:27 pm

    Depinde de ocazie, stare de spirit si multe alte chestii.Putin probabil sa poti caracteriza o persoana dupa culorile pe care le poarta. Ma intreb ce s-ar spune despre mine … port chiar toate culorile :-s

  2. e. spune,

    on January 11th, 2008 at 1:25 pm

    Cum ramane daca ai imbracat o camasa cumparata de cea mai buna prietena(sau prieten!)?!

  3. nepriceputa spune,

    on January 11th, 2008 at 9:03 pm

    pt e.
    daac e cumparata de cel/cea mai bun(a) prieten(a) presupunem ca persoana in cauza te cunoaste foarte bine asa ca va alege o camasa de o culoare pe care o porti si iti place.soo, caracterizarea tot a ta e ;))

Comenteaza acest articol