A murit Vadim!

Postat in January 11th, 2008 in Evenimente de catre Lolo

Senatorul Corneliu Vadim Tudor, liderul partidului Romania Mare a incetat astazi din viata, la varsta de 61 de ani.Membrii partidului Romania Mare si sustinatori din toata tara sunt socati la auzul stirii ca tribunul romanilor a decedat in urma unui accident de masina, pe Autostrada Soarelui.

Tribunul se grabea cu autoturismul personal, un Porsche Carrera de 500 de cai putere spre litoral, unde urma sa tina un discurs. Acul vitezometrului s-a oprit in dreptul cifrei de 243 km/h.

Vadim incerca sa depaseasca un TIR incarcat cu porci, insa, facand gestul sau obisnuit prin care incerca sa-l determine pe sofer sa se dea la o parte, a tras de volan dreapta si a intrat sub rotile TIR-ului. Cadavrul a fost recunoscut dupa dantura, pe care politistii au gasit-o la 300 de metri de locul accidentului, intr-un morman de balegar.

La volanul TIR-ului se afla Csaba Istvan-Szillagy, cetatean maghiar. Acesta a refuzat sa dea vreo declaratie, sustinand ca

este complet nevinovat si s-a pus la dispozitia organelor de ancheta.

SRI suspecteaza un atentat

SRI a remis deja CSAT un raport prin care face o analiza preliminara a implicarii Budapestei in atentat, evidentiind faptul ca Csaba Istvan-Szillagy este membru al serviciilor secrete maghiare.

Bolcas ranjeste ca o hiena

Numarul doi in partid a declarat deja ca accepta moartea tribunului ca pe ceva firesc, natural, conform legilor naturii si isi va depune candidatura pentru sefia partidului la congresul extraordinar din februarie. De asemenea, sustine ca nu il cunoaste pe soferul TIR-ului, chiar daca a fost la botezul copiilor acestuia in urma cu sase luni.

Totusi, este putin probabil ca sefia lui Bolcas sa dureze mult, acesta fiind bolnav de SIDA.

Basescu nu zice nimic.

Desi reporterul nostru Francois-Mugurel Janitoru s-a deplasat la Cotroceni pentru a lua o declaratie de la presedinte, acesta nu a fost primit in interior, garzile palatului spunandu-i ca e un tigan imputit. Totusi, din palat se auze un hohot cretin de ras si “A murit vaca!”.

Cadavrul tribunului a fost depus intr-un borcan de muraturi de 10 litri la sediul PRM din Bucuresti. Doritorii il pot vedea pana sambata, cand va avea loc inmormantarea, alaturi de sotii Ceausescu.

sursa: Times.ro

________________________

Pacat de cei care nu citesc tot articolul :)

Un raspuns la 'A murit Vadim!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'A murit Vadim!'.

  1. e. spune,

    on January 12th, 2008 at 11:23 am

    Mda..cam sadic..nu credeti?!

Comenteaza acest articol