Pe aici nu se trece!

Postat in January 9th, 2008 in Capra vecinului de catre Dyana

Hai ca am citit ceva foarte tare astazi….

Viceprimarul Bucurestiului a declarat ca, la viitoarea ninsoare, la fel de abundenta ca cea de acum cateva zile, va cere Politiei Capitalei blocarea circulatie pentru autoturismele mici, timp de 24 de ore. Toate acestea, spune domnia sa, pentru a asigura o buna deszapezire a strazilor.Va permite circulatia doar mijloacelor de transport public si masinilor care se ocupa cu aprovizionarea.

Pai cum asa, domnule viceprimar? Sa spunem ca urmatoarea ninsoare ne va onora cu prezenta intro zi de luni…Ce facem in cazul asta? Ne reluam atributiile de sardine in metrou? Sau inchiriaza primaria, pentru 24 de ore, cateva autobuze?Altfel nu stiu cum se vor descurca toti bucurestenii muncitori, platitori de taxe cu numarul mic al mijloacelor de transport public care, oricum ajung in statii la interval de zeci de minute.

Totusi, aceasta nu este cea mai tare declaratie a viceprimarului Murgeanu….

Banuiesc ca, dupa lungi discutii, sedinte si consultari acesta ajunge la o concluzie: “Actiunea de ridicare a sutelor de mii de metri cubi de zapada de pe strazile Capitalei este foarte costisitoare si ar injumatati bugetele primariilor de sector. In plus, nimanui nu ii convine sa cheltuiasca atatia bani intr-o actiune care se poate dovedi inutila in conditiile in care in urmatoarele zile ar putea incepe, din nou, sa ninga”, a spus Murgeanu.

In concluzie, de ce sa ne mai chinuim atat, sa pierdem timp si bani, cand oricum vine primavara peste 2 luni.Nici nu ne gandim sa folosim bugetul primariilor.Mai bine lasam banii la locul lor, poate o sa faca pui ….la primavara…

Ajung la concluzia ca, noi poporul, suntem niste nerecunoscatori rautaciosi.Ne criticam politicienii cand ei, uite, sunt atat de preocupati de banii publici si sunt chiar foarte economi. Ehee, asa alesi sa tot ai!

Traiasca Romania, traiasca Bucurestiul!

sursa:9am.ro

Un raspuns la 'Pe aici nu se trece!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Pe aici nu se trece!'.

  1. nepriceputa spune,

    on January 9th, 2008 at 10:42 pm

    poate ca domnul viceprimar al Bucurestiului va va da liber acele 24 de ore sau…o fi vreun proiect de combatere a sedentarismului :)

Comenteaza acest articol